Resultaten voor Woonwinkel


Woonwinkel
Homepage De Factorij.
Grootste collectie unieke items. Wij zijn het inkoopadres voor winkeliers interieurarchitecten en projectinrichting zoals horeca en bedrijfspanden. One of a kind interieur. De meest originele woonwinkel van België en Nederland vormt het decor van een bijzonder inspirerende showroom van maar liefst 3.000 m. De factorij staat voor een compleet en stijlvol interieur. Naast onze uitgebreide collectie meubelen en unieke items leveren we ook maatwerk en geven we prijsgarantie. Loopt u met een idee rond of heeft u speciale wensen dan bent u bij ons aan het goede adres. De Factorij staat voor goede kwaliteit en voor altijd de scherpste prijs. Dit kunnen wij bieden door onze jarenlange ervaring en de eigen import van unieke stukken wereldwijd.
Gemeente Dentergem De Woonwinkel.
Veelal wordt echter vastgesteld dat gemeenten onvoldoende slagkracht hebben om dit waar te maken en dat het uitbouwen van een volwaardig woonbeleid en een woondienst meer slaagkansen krijgt wanneer dat intergemeentelijk wordt opgezet.
Woonbeleid.
This content requires the Adobe Flash Player. Interlokale vereniging Woonwinkel Pajottenland. 6 gemeenten Bever Galmaarden Gooik Herne Pepingen en Lennik. De interlokale vereniging heeft de voorbije jaren gewerkt aan volgende thema's. Het uitwerken van een gemeentelijke beleidsvisie op het vlak van wonen. Het organiseren van woonoverleg. Het verbeteren van de woonkwaliteit. Het aanbieden van basisinformatie aan de burger. Het organiseren van sensibiliseringsacties op vlak van wonen. Structuur van het project. Het project werkt met 4 mensen rond het woonbeleid.
Inge opent woonwinkel in ex-restaurant Groes HLN Ravels.
Oud-Turnhout Arendonk Merksplas Baarle-Hertog Turnhout. Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. Inge opent woonwinkel in ex-restaurant Groes. Inge Braspenning heeft in een oude boerderij aan Meir in Weelde een winkel geopend Bourgondisch Wonen waar vroeger restaurant Groes was gevestigd. Inge Braspenning heeft al jarenlange ervaring met een gelijkaardige winkel in Nederland maar verhuisde haar zaak naar Weelde om wonen en werken te kunnen combineren. Het pand waarin Bourgondisch Wonen zijn intrek heeft genomen is de boerderij waarin eerder café-restaurant Groes was gevestigd en is de op één na oudste boerderij van het dorp.
Openingsuren en adressen Woonwinkels Stad Gent.
Openingsuren adressen of Woonwinkels.
bol.com Online Woonwinkel De mooiste inrichting voor thuis Wonen.
Bekijk de Bloomingville Kids collectie. Eenvoudig bedienbaar met app via je mobiel of tablet. Bekijk alle Philips Hue verlichting. Sta je op het punt je woning te restylen of ben je op zoek naar een specifiek woonproduct. Kom dan naar de grootste online woonwinkel van de Benelux. In het voorjaar van 2013 zijn we als bol.com gestart als woonwinkel. Dit met als doel jou als consument de breedste wooncollectie aan te kunnen bieden op één platform. Met momenteel meer dan 280.000 artikelen hebben we altijd een ruime keuze aan woonartikelen die aansluiten op jou persoonlijke stijl en interieur.
De Woonwinkel Sociaal Huis Knokke-Heist.
De Woonwinkel is het loket in Knokke-Heist waar elke burger terecht kan met vragen over sociaal wonen in Knokke-Heist. De Woonwinkel heeft drie belangrijke pijlers. Eén loket voor dienstverlening rond sociaal wonen in Knokke-Heist. Het Sociaal Verhuur Kantoor SVK. Het beheer van de seniorenflats van het OCMW. iedere werkdag van 8u30 tot 12u00. De Woonwinkel Kraaiennestplein 1 bus 3 8301 Knokke-Heist. T 050 530 930 F 050 530 899 E woonwinkel@knokke-heist.be. Vacature maatschapppelijk werker huurbegeleidster Woonwinkel.
Woonwinkel Gemeente Meulebeke.
Woonwinkel Algemeen Wonen Regio Tielt.
In elke gemeente waar de Woonwinkel Regio Tielt actief is vind je een centraal info loket waar je terecht kan met al je vragen over wonen. Voor de openingsuren van de woonwinkel in jouw gemeente klik hier. De woonwinkel staat ten dienste van elke toekomstige inwoner van Dentergem Meulebeke Pittem Ruiselede Tielt en Wingene. Je bent eigenaar van een pand in één van deze gemeenten maar woont er niet? Ook eigenaars-verhuurders die buiten het werkingsgebied wonen en vragen hebben betreffende hun woning in de gemeente kunnen bij de woonwinkel terecht. Voor elke woonvraag zoeken we steeds naar een passend antwoord. Info en advies premies vragen huurwet sociaal huren kopen of lenen. Hulp en dienstverlening bij complexere woonvragen dringende herhuisvesting ernstige kwaliteitsproblemen. Gerichte doorverwijzing dienst stedenbouw Huurdersbond Eigenaarssyndicaat notaris.
Sint-Katelijne-Waver.
Wil je meer weten over premies? Is de kwaliteit van je woning niet in orde? Zoek je een sociale lening of een sociale woning? Wens je informatie over huren of verhuren? De Woonwinkel is een loket in het gemeentehuis waar toekomstige inwoners terecht kunnen voor gratis uitleg begeleiding advies folders brochures en aanvraagformulieren over. premies en subsidies op Federaal Vlaams provinciaal en gemeentelijk niveau. de woninghuurwet contract brieven opzeg herstellingen. sociale woningen huren kopen lenen formulieren. energie besparen ecologisch wonen bouwen en verbouwen.
Woonwinkel Lo-Reninge.

Contacteer ons