Resultaten voor interieur op maat


interieur op maat
Interieurinrichting op maat dankzij expertise van ARTENIC.
Of het om een nieuwbouwwoning of een renovatie gaat maakt niet uit. ARTENIC realiseert voor elk gebouw en elke ruimte een moderne interieurinrichting. Wanneer je een interieur op maat wenst gaan we bovendien samen de gewenste materialen toestellen meubelen en interieuraccessoires uitkiezen. We bieden daarbij ook persoonlijk en professioneel licht en kleuradvies aan zodat het hele plaatje klopt. ARTENIC inschakelen voor een totaalinrichting staat dus gelijk aan een gedetailleerd modern interieur op maat. Interieurinrichting van keuken badkamer. De zolder badkamer of keuken is toe aan een nieuwe interieurinrichting. Of je bent aan het bouwen en zoekt nog een stijlvolle inrichting voor één of meerdere ruimtes van je huis.
BAENS interieur dressing / maatkast. BAENS Maatwerk voor iedereen! Interieur. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document.
jqFancyTransitions is easy-to-use plugin for displaying your photos as slideshow with fancy transition effects.
Interieur Van Gool.
Kast onder schuin dak. Ingebouwde kast op maat. Kast op maat onder schuin plafond. Interieur en kasten op maat. Waarom vrede nemen met standaardkasten meubelen of interieurinrichting als maatwerk binnen handbereik ligt? Interieur Van Gool produceert maatwerk meubelen voor woning kantoor en winkelinrichting. Wij zijn een kleine schrijnwerkerij/meubelmakerij gevestigd in Essen België met meer dan 4 generaties ervaring in maatwerk. Met een persoonlijke aanpak en aandacht voor uw wensen maken wij van uw project een succes. Benieuwd naar de prijs van uw kast? Ontdek enkele prijzen van kasten op maat en contacteer ons voor een offerte op maat. Wij werken samen met betrouwbare en professionele partners.
Van Overstraeten Ontwerp en realisatie van uw interieur op maat Van Overstraeten.
Van Overstraeten ontwerpt en realiseert uw interieur op maat. Van Overstraeten ontwerpt en realiseert uw interieur op maat. Het gepassioneerd ervaren en getalenteerd team van interieurarchitecten en vaklui staan garant voor de geslaagde inrichting van uw woonst kantoor winkel of apotheek. Dankzij het uitgebreide gamma kwaliteitsmaterialen waarover Van Overstraeten beschikt en de rijke ervaring die gedurende vele decennia werd opgebouwd wordt elk interieur naar uw wensen en stijl gerealiseerd. VO verzorgt niet enkel de inrichting en decoratie van private woningen keukens badkamers dressings wandkasten lambriseringen maar eveneens winkelruimten kantoren apotheken.
Alucan Interieur Schrijnwerk op maat.
Telefoon 014 55 42 82. Bent u niet verlegen om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan bieden wij voor u maatkasten kant en klare zelfbouwpakketten aan. Uiteraard leveren wij deze steeds met de nodige instructies en advies. U bepaalt immers zelf wat u wil doen en wat wij voor u moeten doen.
D Interieur interieurinrichting interieur op maat maatwerk inrichting maatmeubilair.
D Interieur in de Rue Jules Vantieghem in Estaimpuis realiseert projecten op maat in samenwerking met uw interieurarchitect. Bent u op zoek naar een strakke design badkamer een klassieke keuken een hedendaagse kastenwand al uw interieur op maat wensen kunnen wij voor u realiseren. Ook voor parketvloeren bieden wij een uitgebreide keuze aan kwaliteitsproducten en afwerkingen.
Interieur op maat Bativer renovatie en interieurbouw.
Bativer is gespecialiseerd in renovatie en interieurbouw. Zo kunnen wij samen ongetwijfeld een gepast antwoord vinden voor de herinrichting van uw woning. U kunt bij ons terecht voor alle maatwerk en schrijnwerk zoals de inrichting van de keuken zolder badkamer dressing en vestiaire. Maar wij maken ook graag werk van het geïntegreerde wandmeubel de lambrisering en de plankenvloer. Naast de totaalinrichting van uw interieur kunt u voor de andere bouwwerken in uw woning ook beroep doen op de diensten van onze bouwafdeling.
TR3Z architect Interieur meubilair op maat.
Interieur meubilair op maat. Interieur meubilair op maat. Een verbouwing kan minimaal of maximaal aangepakt worden. Bij een minimale aanpak denken we aan een verbouwing wind-en waterdicht. Bij een maximale aanpak gaan we over tot een totaalconcept en ontwerpen we alles tot in de kleinste détails gaande van het bedenken van de nodige ruimtelijke ingrepen in de ruwbouw tot en met het ontwerpen van alle meubilair zoals kasten op maat en keukenontwerpen en de intensieve begeleiding in de materiaalkeuze. Van Steirteghem te Laken. Kaas Co te Waregem.
Maatkasten van interieur Van Hof-Verheyen in Zaffelare. Interieur Van Hof.
Er ligt altijd wel iets ergens in huis dat in een kast thuishoort. En de beste kasten zijn de kasten die op maat gemaakt zijn precies goed voor de ruimte die aanwezig is. Kasten op maat maken is een vak apart. Niet alleen moet de beschikbare ruimte optimaal benut worden en moet alles in de kast vlot bereikbaar zijn. Er moet ook gelet worden op de schikking de verdeling tussen hangend en liggend goed en jawel ook verlichting.
Woonproject en interieur op maat met Lugano Design in Antwerpen. Lugano Design Antwerp / London.
Bij Lugano Design streven we ernaar de ultieme oplossing voor uw woonproject te vinden. Tijdens een sessie met onze design-professionals analyseren we uw wensen en behoeften om uw droom interieur werkelijkheid te laten worden. Onze hoogst gepersonalizeerde aanpak garandeert oplossingen op maat van uw behoeften. Contacteer ons voor een afspraak. T 32 03 218 86 29. F 32 03 230 98 52. London NW11 7EF United Kingdom. T 44 208 455 3840.
Keukens badkamers totaalinterieur Interieur Geenen.
Dankzij sfeervolle keukens badkamers en totaalinrichting. Keukens badkamers en totaalinterieur op maat. Elk interieur is anders. Klassiek tijdloos strak modern hip trendy of retro wij maken woondromen waar. Met passie vakkundigheid en zin voor perfectie. We bieden je een ruime keuze aan de beste materialen een onbeperkt kleurenpalet en een uitgebreid assortiment aan elektrische en sanitaire toestellen. Goed voor jaren woonplezier. Bekijk hoe wij werken. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd voor jou vrijmaken om vrijblijvend deskundig advies te verlenen. Elk project start met een gedetailleerd ontwerp en duidelijk advies. Dat doen we samen met jou tijdens het eerste gesprek.

Contacteer ons