Meer resultaten voor interieur op maat


interieur op maat
ILB interieur ILB Interieur.
Een interieur op maat van uw persoonlijkheid. Een" interieur is meer dan de binnenkant van een woning of winkel. Het is de reflectie van de persoonlijkheid die binnenin u huist." Deze filosofie is voor ILB het vertrekpunt voor elk nieuw project.
HSM Interieur Afwerkingsbedrijf.
Tot het opmeten en plaatsen van een op maat gemaakte dressing of inbouwkast. Bekijk een selectie van onze projecten. Bij HSM Interieur zorgen we ervoor dat jouw ruimte tot in de puntjes is afgewerkt, zodat er snel in kan genieten en relaxen. Wij zorgen voor je droom interieur, op maat gemaakt.
Home Ronny Kok Interieur Interieurprojecten op maat.
Kantoor en winkelinrichting. Welkom bij Ronny Kok Interieur. Ronny Kok Interieur is een begrip in de wijde regio voor interieur op maat. Als schrijnwerker met tonnen ervaring in de renovatie startte Ronny Kok in 2005 zijn eigen bedrijf op, Ronny Kok Interieur.
TR3Z architect Interieur meubilair op maat.
Interieur meubilair op maat. Een verbouwing kan minimaal of maximaal aangepakt worden. Bij een minimale aanpak denken we aan een verbouwing wind-en waterdicht. Bij een maximale aanpak gaan we over tot een totaalconcept en ontwerpen we alles tot in de kleinste détails gaande van het bedenken van de nodige ruimtelijke ingrepen in de ruwbouw tot en met het ontwerpen van alle meubilair zoals kasten op maat en keukenontwerpen en de intensieve begeleiding in de materiaalkeuze.
Interview Winkel vraagt aanpak op maat.
Mijn voorkeur gaat naar blauwe hardsteen, inox/metaal en hout in al hun mogelijke bewerkings en toepassingsvormen. Hardsteen kan je frijnen, boucharderen, bikken, schuren, klieven, ijsbloemen, Inox/metaal kan je wolken, krassen, punten, roken, perforeren, roesten, boenen, Hout kan je branden, wassen, bleken, schuren, roken, impregneren, schilderen, Elke bewerking of behandeling creëert nieuwe sferen en de onderlinge combinaties zijn onbeperkt. Interieur op maat.
Denova Keukens, badkamer en meubels op maat regio Torhout Brugge.
WELKOM op denova.Be. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van maatmeubilair zowel voor keukens badkamers slaapkamers burelen etc. Evenals dressings, schuifdeuren o.a. in glas, behoren tot de mogelijkheden. Onze stijl varieert van klassiek tot design, dit zowel voor woning, kantoor als winkel. Denova" Interieur BVBA Torhout."
Over inlegno INLEGNO interieur op mensenmaat.
Inlegno realiseert al uw interieur projecten, volledig op maat. We streven steeds naar een mooi, kwalitatief en praktisch resultaat, rekening houdend met uw vooropgesteld budget. Indien je plannen hebt om je huidig interieur in een nieuw kleedje te steken, neem dan zeker contact met ons op.
Biwood Uw partner voor een droominterieur op maat.
Biwood is uw partner voor interieurs op maat voor zowel nieuwbouw als renovaties. Wij bieden een totaaloplossing voor interieurs: van ontwerp tot plaatsing. Met een passie voor ons vak en het vakmanschap dat we in huis hebben, realiseren we het interieur dat bij u past.
BAENS interieur dressing / maatkast. BAENS Maatwerk voor iedereen! Interieur. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document. Untitled Document.
Of het nu om binnenschrijnwerk in privéwoningen gaat, de horeca of de utiliteitsbouw Op alle fronten staan we sterk. Heb je in de leefruimte nog een plekje vrij waar een op maat gemaakte wandkast helemaal tot zijn recht zou komen? Op zoek naar dat unieke tv-meubel op maat van je interieur?
Interieur Reynaert Meubilair op maat voor ieders budget.
0478 66 76 13. 0478 66 76 13. Alle maatwerk voor uw interieur Keuken slaapkamer dressings badkamers gyproc afwerkingen veluxen enz. Bekijk onze realisaties en overtuig uzelf van onze degelijke betaalbare professionele aanpak. 2014 Webdesign by My-Websitebuilder.com SEO SEA by Opti-Seo.com Sitemap.
Dylanco Keukens Interieur op maat Lebbeke.
Bij Dylanco vindt je talloze combinatiemogelijkheden in een gevarieerd aanbod. Alles wordt op maat gemaakt en aan uw interieur aangepast of volgens uw wensen. Als scheidingswand, zijn onze scheidingsdeuren, hangend of bodemrollend een vaak toegepaste oplossing in de hedendaagse architectuur.

Contacteer ons