Meer resultaten voor Modern interieur


Modern interieur
17 beste ideeën over Moderne Interieurs op Pinterest Hedendaags interieurontwerp Modern interieurontwerp en Moderne huizen ontwerpen.
Interieur design en realisatie stadswoning Haarlem goud als rode lijn behang van Arte modern ensuite stel met ingebouwde werkplek. Subtiele leeslamp bij een grote comfortabele bank. Architect Mieke Van Herck. Binnenkijken in een luxe villa in t Gooi van interieurarchitect Remy Meijers LEEM Concepts Woonstyling advies en concepten.
Interieur Inrichting Ringoot Jorgen.
GSM 0477 42 33 96. rechts onderaan 1.volgende foto 2. terug naar overzicht 4.bewegen over de foto 5.
Jansen Keukens keukens op maat interieur moderne keukens landelijke keukens klassieke keukens maatwerk fotogalerij kwaliteitskeukens in alle stijlen Hoogstraten Antwerpen Home.
Welkom op de website van Jansen Keukens uw keukenspecialist. Wij bieden kwaliteitskeukens aan op maat en in alle stijlen. Van strakke moderne keukens tot stijlvolle klassieke keukens. Met ons ruim aanbod van keukens en interieur vindt U altijd uw smaak.
Haarden en kachels voor een strak interieur of modern interieur.
Op zoek naar een open haard of kachel die past in een modern of strak interieur? M-Design top design kachels voor elke stijl en en interieur
modern interieur op Pinterest.
Registreer je om de rest te bekijken! Doorgaan met Facebook Registreren via e-mail. Heb je al een account? 14 pins 2 volgers. van Apartment Therapy Peggy's Bohemian Beach Home House Tour. van Apartment Therapy Peggy's Bohemian Beach Home House Tour.
Ideeën voor een moderne woonkamer Inspiratie.
Wil je de moderne sfeer volledig doortrekken kan je eventueel ook opteren voor een minimalistisch interieur. Hier krijg je allerlei ideeën ter inspiratie! Kenmerken van een moderne woonkamer. Een modern interieur straalt rust uit door het gebruik van strakke materialen en lijnen. Het wordt gekenmerkt door open ruimtes inbouwkasten designmeubels of meubels op maat gladde vloeren en het gebruik van neutrale kleuren zoals wit grijs en zwart. De ontspannen sfeer is een gevolg van de eenvoudige vormgeving van zowel de meubels als de vloeren. Indeling van een moderne woonkamer. Openheid en ruimtelijkheid zijn twee belangrijke kenmerken van een modern interieur. De leefruimte wordt één grote ruimte met daarin zowel de woonkamer als de keuken als de eetkamer.
Strakke tegel voor uw modern interieur Gilbo tegels.
Strakke tegel voor uw modern interieur. U bent op zoek naar een strakke tegel voor uw modern interieur? Deze strakke tegel heeft een industriële moderne look. U houdt van het uitzicht van een betonvloer of gietvloer maar wil toch zekerheid over de duurzaamheid van het materiaal? Dan vindt u met deze tegel de oplossing die u zocht. Hexagon tegel in mooie kleuren Langwerpige tegel biedt u veel voordelen. weekdagen 8u tot 1730u.
Een hedendaags interieur? Kies voor een moderne trap! Upstairs Traprenovatie.
De tijd dat er in elke woning dezelfde houten trap stond is al lang voorbij. Tegenwoordig is de trap een belangrijk onderdeel van elk modern interieur. Een trap dient niet meer alleen om van de ene verdieping naar de andere te gaan. Moderne trappen zijn echte designelementen in je interieur! Moderne trappen licht en minimalistisch. Een moderne trap sluit naadloos aan in het interieur. De meeste moderne trappen ogen dan ook erg licht. Het toppunt daarvan zijn de zogenaamde zwevende trappen. Bij dit type moderne trap worden de traptreden rechtstreeks in de muur bevestigd. Nog een dunne staaf als trapleuning tegen de muur en deze minimalistische trap is klaar. Moderne zwevende trappen ogen uiterst stijlvol in hedendaagse woningen.
Modern interieur op Pinterest.
Er is nog meer te zien. Registreer je om de rest te bekijken! Handgeschilderde schilderijen die goed in een modern interieur passen. 10 pins 322 volgers. Een modern abstract schilderij met een diagonale compositie en ruw glad contrast.
PL-Interieur Modern.
In de moderne keuken worden alle elementen qua functie en werking perfect op elkaar afgestemd. Strakke lijnen in combinatie met de modernste technieken. DIT IS DE ULTIEME KEUKEN VOOR WIE OP ZOEK IS NAAR DE PERFECTIE. STRAK EN ÉÉNVORMIG TRENDY EN VOORZIEN VAN DE NODIGE SNUFJES. Wij komen persoonlijk opmeten. U handelt steeds met een zelfwerkend patroon. Wij hebben een eigen werkplaats en lakkerij. U geniet steeds van de beste kwaliteit aan oplevering!
4 redenen voor tapijt op maat in een modern interieur. Meubelen Heylen.
Een modern interieur oogt meestal erg strak. De kleuren zwart wit en grijs overheersen vaak en er wordt gebruik gemaakt van materialen zoals glas metaal leder Bij modern denken we dus niet meteen aan tapijt. Toch kan je met tapijt op maat een prachtige extra toets geven aan je modern interieur! Tapijt maakt een modern interieur gezellig. Moderne meubels zoals die uit de woonwereld City geven je interieur een hedendaagse look. Een modern en strak interieur is heel mooi maar soms kan het wel een beetje extra gezelligheid gebruiken.

Contacteer ons